Kliniek Mosaderma Logo

Afspraak maken bij Kliniek Mosaderma


Om wachttijden te voorkomen vindt het spreekuur volgens afspraak plaats. U kunt op diverse manieren bij ons een afspraak maken. Allereerst via deze website. Daarvoor kunt op ieder gewenst moment het digitale afspraakformulier invullen en verzenden. Wij sturen u dan binnen een werkdag een voorstel voor een afspraak.
Een andere eenvoudige manier om een afspraak te maken is via de telefoon onder nummer 045-5283297. Indien u ons een e-mail of fax stuurt met uw telefoonnummer bellen wij u graag terug om met u een afspraak te maken.
Als u op de afspraak komt vragen wij u een legitimatiebewijs (paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs) en uw zorgpasje mee te nemen. Wij zijn wettelijk verplicht dit te controleren voor wij u mogen behandelen. Wanneer u komt voor verzekerde zorg vergeet dan uw verwijskaart niet. Uw verwijskaart krijgt u van de huisarts. Een verwijskaart heeft u nodig om als verzekerde een specialist te raadplegen.

Afspraakformulier

Let op: de invoervelden waar een * bij vermeld staat, moet u invullen. Doet u dit niet, dan kan het formulier niet worden verzonden.

Uw persoonlijke gegevens
Burger Service Nummer

Toestemming verwerken persoonsgegevens


Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid.
U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.
Controle vraag
Op internet zijn helaas veel programma's actief die formulieren op websites invullen met nepgegevens. Om dit te voorkomen wordt getest of u een 'mens' bent.